Hollandsche Rading, bos- en pannenkoekwandeling, 15,5 km

Mooie wandeling door het bos vanuit Hollandsche Rading . Bij het station kun je koffie met heerlijke zelfgemaakte taart eten. De moeite waard om de start van de wandeling nog even uit te stellen.
Na het spoor slaan we meteen linksaf het bos in. De bospaden delen we in eerste instantie nog met hardlopers en andere wandelaars, maar al snel kiezen we voor paden die niet gemarkeerd zijn en is het rustiger. Pas bij het Hilversumse Wasmeer, een prachtig meertje met een grote schaapskudde, zien we weer andere wandelaars. Door de zon weerkaatsen de geel-rood gekleurde bomen in het meertje.
Na 11,5 km bereikt u Lage Vuursche, waar u een heerlijke pannenkoek kunt gaan eten in één van de pannenkoekrestaurants.

Bijzonderheden
Parkeren: nabij NS station Hollandsche Rading
Openbaar vervoer: www.ns.nl

Horeca: bij station Hollandsche Rading (heerlijke taarten!) en in Lage Vuursche

Download hier: hollandsche-Rading.zip (1878 downloads)

 

Comments

  1. Vandaag gelopen. Erg leuk. Wat ik vooral waardeerde is dat er ook vele kleine smalle kronkelpaadjes in de hike zitten.

    Tip voor hen die per auto komen. Parkeren bij het station is niet altijd beschikbaar. En misschien ook aardiger om deze plaatsen voor echte treinreizigers te behouden.
    Op 150 meter in de wandeling, waar de route linksaf van de weg het bos in slaat, is een groot parkeerterrein speciaal voor wandelaars.

Leave a Comment

13 − twee =